Hola, soc la Ingrid

Desprès d'una llarga trajectoria vinculada al món de l'empresa, de les finances i dels recursos humans, vaig decidir donar un gir professional a la meva vida i dedicar-me a allò que realment m'apassionava, acompanyar a les persones cap a una vida plena.

Vaig recollir tots els coneixements lligats al món del creixement personal i de les teràpies naturals que havia adquirit en el transcurs dels anys i vaig posar-los al servei de la vida i de les persones.

A més de tota la formació lligada a les finances i l'empresa, m'he format amb diverses tècniques i disciplines energètiques, soc titulada per la UAB amb equinoteràpia, certificada en Coaching Development per l'Institut Gestalt, m'he format amb Axis Mundi sobre coneixement, usos tradicionals, medicinals i magics de les plantes sagrades ibèriques. He cursat diversos clínics sobre doma natural i coaching amb cavalls. He estudiat PNL, eines de coaching i gestió emocional. Formada amb constel·lacions familiars a l'Academia Nadaji.


" Si vols una cosa que mai vas tenir, has de fer alguna cosa que mai vas fer"

Començem el viatge?

Com a terapeuta t'acompanyo per a que puguis pendre consciència i observar el teu conflicte des d'una mirada més amplia. D'aquesta manera s'obren nous camins, es desbloquejen situacions, i pots avançar cap a aquella situació desitjada .

Dins nostre hi ha un gran potencial, hi ha una part de nosaltres que sap més que nosaltres, quan connectem i sabem escoltar-nos, s'obre un camí cap a la transformació, el creixement i l'evolució.

Et convido a començar aquest viatge cap a una vida més conscient, ho farem amb diverses tècniques com el coaching, la PNL, les constel·lacions familiars, teràpies energètiques com el reiki, la gemmoteràpia, o bé altres tècniques ancestrals chamàniques.

Les session son presencials a la Serra d'Almos (municipi situat entre el Priorat i la Ribera d'Ebre), a Cambrils (consulta'm els espais) o bé on-line.